Den nya boken ”Strategiacceleration – snabbare, mätbart, roligare” gör det som ingen annan ledarskaps- eller change-managementbok gjort tidigare. Den talar om exakt hur du går tillväga för att lyckas med det som är svenska företagares och svenskt näringslivs största utmaning någonsin. Att gå från ord till handling och mätbart resultat.

Köp boken här

Tycker du att strategigenomförande är svårt och tar lång tid? Glöm det. Det är dags att tänka om. Den här boken handlar om hur du kan accelerera din strategi både fortare och lönsammare. Den öppnar porten till en framgångsrik och roligare strategivärld!

“Kul och bra bok om strategigenomförande. Catrin och Ulf beskriver på ett bra sätt hur man kan uppnå resultat genom att tänka nytt. Kort och gott – uppnå andra resultat genom att göra andra saker.”

Svante Randlert – Business & People Advisor

“När en strategi väl är lagd, är en av de svåraste sakerna är att få saker att hända. Den här boken ger många konkreta exempel på hur man kan gå tillväga för att skapa resultat på riktigt.”

Marika Skärvik, VD, PerformancePotential

“Läs den här boken så förstår du hur och varför även den mest långsiktiga strategin måste vara blixtsnabb.”

Micael Dahlen, Professor, Stockholm School of Economics

“Kul och läsvärd bok om strategiexekvering! Ulf och Catrin berättar pedagogiskt och roligt om hur man skall uppnå ekonomiska vinster genom att arbeta på ett helt nytt sätt for att lyckas med strategiexekveringen.”

Patrick Söderlund, VD och grundare av spelbolaget Embarck Studios